O NAMA

O NAMA

Bistro & Pizzeria Pri Vujči nalazi se u Rudešu na Rudeškoj cesti 86. U ugodnom ambijentu restorana ili klimatizirane terase moći ćete uživati uz izvrsna jela i piča sa svojom obitelji, prijateljima i znancima kao i poslovnim partnerima.

Dobrodošli!

Ponuda
Gableci

Svakodnevno uživajte u raznovrsnim i bogatim gablecima koje pripremaju naši vrijedni kuhari od kvalitetnog mesa iz vlastite mesnice (Mesnice Jambrešić), a poslužiti će Vam ih naši uslužni konobari.

 
Jela po narudžbi

Isto tako svaki dan možete doći sa prijateljima i znancima a osobito sa obitelji te naručiti jela po narudžbi sa našeg bogatog jelovnika i prepustite se uživanju u našim specijalitetima.

Odlična tradicionalna jela sa roštilja i Pizze zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane. Svakako probajte naše dvije nove Pizze za dvije osobe: Rapsodija i Euforia.

001
Svečanosti i Catering

Organiziramo svečane ručkove ili večere, krstitke, krizme, rođendane, obljetnice, promocije, manja vjenčanja i ostale prigodne svečanosti.

Sve svečanosti možemo organizirati i u Vašem domu, na radnom mjestu ili na nekoj drugoj lokaciji po Vašoj želji.

Ovisno o prigodi, Vašim željama i lokaciji možemo prilagoditi vrstu hrane i pića. Nudimo kompletnu uslugu i logistiku (čaše, tanjure, pribor, stolove i stolnjake, dekoraciju, ...)

002
Dostava

Za sve one koji ne stignu do restorana nudimo i dostavu do Vašeg doma, ureda ili neku drugu lokaciju. Samo nazovite, naručite gablec, Pizzu ili nešto drugo sa našeg jelovnika. Naši dostavljači će Vam u najkraćem mogućem roku naručeno dostaviti a Vama preostaje samo da uživate u specijalitetima koje ste naručili.

 
Nazovite za besplatnu dostavu
Na telefon 01 / 38 62 307
ili mobitel 099 / 21 04 783
Unutar kruga Škorpikove, Savske, okretišta Gornja Kustošija i okretišta Savski most, minimalna narudžba je 25 kuna.
Izvan navedenog kruga minimalna narudžba je 150 kuna.
Pohvale i pritužbe

vlasnik Željko Jambrešić
(098 / 277 589)

voditeljica restorana Brankica Prekrat
(099 / 26 79 835)

Svakodnevno svježe i
kvalitetno meso iz vlastite
Mesnice Jambrešić

Bik

RADNO VRIJEME

od ponedjeljka do subote od 6:00 – 15:00
nedjeljom od 7:00 do 13:00

Comments are closed.